«

»

Asfaltera uppfarten

asfaltMed nya ekonomiska muskler är det möjligt för oss att börja titta på lite nya saker som vi behöver göra runt om i huset och trädgården. Huset vi har är ganska nyköpt, vi har bott i det i snart två år, och köpte det på grund av att vi såg stor potential i det. Vi har inte riktigt kommit igång med renoveringar och ändringar, speciellt eftersom att jobbet tar mycket tid för båda (även golfen) och vi hade tänkt göra det mesta själv. Det är en del som ska göra i själva huset, men det finns också delar av utsidan som måste ordnas.

Vår uppfart har hittills varit en stor grushög, i princip, med massa olika lerfläckar och vattensamlingar. Det hela ser med andra ord mycket ogästvänligt ut och det är dödsdömt för bilen att köra in där, eftersom du kan räkna med att få smutsiga däck och ett underrede som är extremt kladdigt. Inget att vara speciellt glad över, med andra ord, vilket nu har fått oss att äntligen fatta beslutet att kontraktera någon för att asfaltera hela uppfarten så att vi kan undvika alla dessa lerpölar som bara förstör.

Dessutom kommer en asfalterad uppfart att underlätta för massa annat, bland annat för att skotta snö. Det kommer att göra saker och ting mycket enklare för oss och det är verkligen efterlängtat. En asfalterad uppfart kommer dessutom att göra att vi kan göra mer på själva uppfarten, och framtida barn kommer säkerligen att använda den flitigt för utomhuslekar. Det kan, med andra ord, enbart bli ett positivt resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>