«

»

Bättre koll på saker och ting

am-systemSom om det inte vore nog med mitt vanliga jobb, renoveringar och golfen så driver jag dessutom ett litet mindre företag på sidan av. Det är ett företag som har hängt med mig sedan unga år, och själva tjänsterna har utvecklats i takt med samtiden. Det är ett IT-företag som sysslar med olika lösningar för företag, som gör deras arbete mycket enklare. Framför allt handlar det om olika system för kvalitetsförbättring och gudarna ska veta att jag själv har behövt just kvalitetsförbättring i det företaget. Det har varit lite eftersatt, och kunderna som jag har förtjänar och förväntar sig utveckling. Tack och lov är de väldigt tålmodiga.

Mitt största problem har handlat om att jag har haft svårt att få kontroll över alla dokument och allt innehåll som behövs för att tjänsterna ska fungera för företagen och mig själv. Jag har länge letat efter en tjänst som kan göra det enklare för mig att lösa det här problemet, men jag har inte hittat något förens nu.

Det är ärendehanteringssystemet från AM System som jag har hittat. Till en början handlar det för mig själv om att få koll på hur företaget ligger och vilka ärenden som är aktuella och vilka dokument som för viktiga för att företaget ska kunna fortsätta sin utveckling. Genom detta system får jag en väldigt bra överblick över vad det är som finns och vad det är som måste göras, och det har sparat mycket tid åt mig. Förhoppningsvis så kanske jag kommer kunna sälja företaget vidare en dag, och det här är ett steg i rätt riktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>