«

»

En resa med sambon

Eftersom att min sambo får stå ut med så mycket från min sida så tycker jag inte mer än att hon har förtjänat att åka på en resa. Jag har kollar runt på olika alternativ som finns tillgängliga och har nog äntligen hittat något som vi båda kommer att tycka om, något som dessutom inte alls har något att göra med golf. Det blir dessutom en överraskning för henne, för det kommer inte som någon födelsedagspresent eller något firande av jubileum, utan enbart en present som jag tycker att hon förtjänar för att hon är den fantastiska människan som hon är.

Hotellrum i Dubai med fin inredning

Ett hotellrum jag hittat i Dubai

Det som jag har fallit allra mest för är Dubai. Vi har varit på lite olika håll runt om i världen och egentligen sett det mesta som man kan tänka sig. Vi gillar att resa, jag och min sambo, och känner väl oss egentligen ganska mätta, men Dubai är ett resmål som vi länge har funderat på. Jag har redan kontrollerat med hennes jobb att hon kan få ledigt under den perioden och ska väl försöka linda in den här överraskningen på något bra sätt så att hon verkligen känner sig överraskad.

Jag är inte speciellt bra på överraskningar eller att hålla något hemligt för henne, men den här gången har jag verkligen lagt manken till för att göra det så speciellt som möjligt. Jag hoppas verkligen att jag inte råkar avslöja något under de tre veckor som återstår innan planet lyfter, men har jag lyckats med det hittills så borde det gå alldeles utmärkt att hålla masken några dagar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>