«

Golf & mat

Sommar! Äntligen är golfbanor landet runt öppna, och det var sannerligen inte en dag för tidigt. Jag har redan hunnit med en hel mängd rundor och jag måste säga att det har gått riktigt bra. En klar förbättring, definitivt, och det är ju kul. Nog skulle jag ha roligt på en golfbana ändå, men det är ju roligare om det går bra än om det går dåligt. Det är någonting som familjen håller helt och fullt med om. Jag blir helt enkelt på bättre humör när det går bra på golfbanan, någonting som de inte är sena att utnyttja. Det är ju enklare att säga ja när man är glad till exempel, vilket är vad som ledde oss till vårt senaste inköp, ett riktigt stort sådant, och det handlar inte om nya fina golfklubbor.

Ett – utekök!
Vi har nämligen gått och blivit med utekök, ett kök som vi kan ha i trädgården heller. Det handlar definitivt inte om någon vanlig grill eller så, nej, det här är rejäla doningar. Visst, det finns en grill där också, men mer än så. Diskho och blandare till exempel, och så grilldelen. Den är riktigt lyxig måste jag säga, ingen engångsgrill här inte. Vi har provat den ett par gånger och kors i taket, så här roligt har det inte varit att grilla och laga mat utomhus sedan jag vet inte när. Nu är jag ingen jätteentusiast när det kommer till matlagning, även om jag har mina stunder, men uteköket får mig att vilja laga mat titt som tätt!

Bra pris
Det negativa är väl att ett utekök inte direkt är billigt, men vi fick ändå ett bra pris på vårt. Vi köpte vårt utekök från Smarthem, och det kostade strax över tiotusen kronor. En ganska så ansenlig investering men jag tycker inte det är så farligt ändå. När man ser på det skulle man nog gissa att priset är det dubbla i alla fall. Det är ju bara att kolla i bilden nedan, visst ser det imponerande ut? Jag tycker att alla som har en bra trädgård också borde skaffa sig ett bra utekök. Det är ingenting ni kommer att ångra er, jag lovar!
Utekök från Smarthem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>