«

»

Löneförhöjning på gång

Det finns vissa dagar som är bättre än andra. Speciellt när det gäller jobbet. Jag känner personligen att det är viktigt för mig att känna att jag utvecklas hela tiden, och efter året som har gått så har jag tagit på mig allt mer komplicerade och avancerade uppgifter. Jag har helt enkelt fått mer ansvar för olika projekt på jobbet och det har visat sig vara precis vad jag är duktig på, att leda människor mot ett gemensamt mål och hitta resultat i utfört arbete. Det har gjort att jag fått fortsatt förtroende, och jag har vuxit till att bli en uppskattad och pålitlig underchef här på jobbet som har stenkoll på mitt område.

Det är därför som jag med stolta och förväntansfulla steg kan vandra in till chefen och lönesamtalet. Om jag jämför min yrkesroll med den jag hade vid förra lönesamtalet och den yrkesroll som jag har idag så är det natt och dag. Istället för att vara en enskild arbetare som har mina uppgifter varje dag, har jag gått till att vara en betydande person i beslutsfattandet, som kan kraftigt påverka företagets framtid och forma vårt erbjudande. Det gör mig stolt och glad över att få det förtroendet och jag kan tänka mig att det också kommer att reflekteras i kommande lönesamtal.

Det är med andra ord en intressant framtid som väntar mig, med vidare arbetsuppgifter och högre lön. Det kommer göra att jag sporras till bättre arbete och samtidigt ger det mig och min sambo ett välkommet ekonomiskt tillskott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>