«

»

Min önskelista inför julen

robotgräsklippareJag är kanske lite för gammal för att hålla på med önskelistor och liknande, men man upptäcker ju saker under året som man direkt tänker att man önskar sig i julklapp. Allt eftersom åren har gått så har tv-spel och liknande mer gått över till att gälla olika maskiner och nya leksaker på golfbanan, men det gör mig inget. Här kommer i vilket fall tre stycken julklappstips för den som vill göra min julafton till den bästa någonsin (host host, älskling).

Senaste Drivern från Cobra är en juvel som skapat till en sport som andas teknik och flärd. Jag har alltid haft problem med mina utslag, men efter att jag fått prova på denna dyrgrip så är jag fast. Jag har aldrig någonsin slagit bättre utslag som gått den distansen och det i sin tur är anledning nog till att jag nästan sålde bilen och köpte driven på plats. Problemet är att den kostar en mindre förmögenhet, men jag skulle bli så lycklig.

En robotgräsklippare har jag länge velat ha. Jag har sedan många år tillbaka tröttnat på att klippa gräsmattan, och gå fram och tillbaka och kämpa med det där jäkla gröna ogräset. Med en robotgräsklippare intalar jag mig själv att ett världsligt problem kommer att lösas och att roboten fixar gräset åt mig medan jag tar det lugnt.

Nya sommardäck till bilen är också det ett nödvändigt ont som jag vill ha fixat. Som det ser ut nu så är det visserligen bra däck, men fälgarna ser ut som skräp. Med nya däck och nya fälgar kommer bilen att bli helt förändrad, dessutom kommer ju värdet att gå upp på den, så man kan ju faktiskt se det som en besparing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>