«

»

Passiv golf

Vad är passiv golf kanske en och annan nu undrar. Det är ju inte direkt ett vedertaget uttryck. Men det är så enkelt som att det är mitt uttryck för att sitta framför TV:n och titta på golf. Sverige har ju under åren haft många toppspelare både på dam- och herrsidan och givetvis har jag följt deras framfart på golfbanor världen runt – och samtidigt önskat att jag själv vore där. Inte alltid för att jag önskar jag vore ett golfproffs, men för att många av banorna ser väldigt spännande ut. Det skulle helt enkelt vara en dröm att få tillfälle att spela på dem! I de flesta fall kommer det nog att förbli en dröm; frun skulle inte uppskatta om vi planerade vår semester utifrån vilka golfbanor som finns vid vår destination.

Howardsoffa

Den klassiska Howardsoffan. Bild: Trademax.se

Passiv golf kan vara svårare än många tror. Det är inte det lättaste att sitta helt still i flera timmar utan det kräver sin soffa. Själv föredrar jag den klassiska Howardsoffan. Howardsoffor har ju funnits länge, länge nu men det ser definitivt inte ut som om de någonsin kommer att ersättas. Bekvämare möbel att sitta i finns nog inte. Vidare krävs också ett bra soffbord där man kan ställa drycker och olika tilltugg och i vissa fall (när frugan är bortrest) till och med äta medan man utövar passiv golf. Även om jag föredrar att gå ut på golfbanan och spela själv så är passiv golf en av mina favoritsysselsättningar. Speciellt nu under vinterhalvåret då de flesta golfbanorna i landet är stängda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>