»

Välkommen till bloggen

Det här kommer att bli det första inlägget i en rad av extremt många. Jag heter Marcus och har ett närmast ohälsosamt förhållande till golf, i alla fall enligt min bättre hälft på hemmaplan. Själv tycker jag att det är en alldeles rimlig nivå som jag ligger på, med tanke på att golfen är en så fantastisk sport. Jag kommer nog aldrig att lyckas med övertalningen hemmavid, men det spelar mindre roll. Så länge ingen sätter käpparna i hjulet för mig och min golf så är allt frid och fröjd och jag är en lycklig man.

Jag är faktiskt en lycklig man av flera anledningar än enbart golfen. Min sambo är en fantastisk människa på alla sätt och vis som orkar stå ut med mitt tjatande om handicap, golfklubbor och hur en backspinn ska slås. Hon står vid min sida trots mina egenheter och jag älskar henne djup för det. Det är imponerande. Men jag är också en lycklig man för att jag har det jobbet som jag har. Det är ett jobb jag älskar att gå till, där jag gör skillnad och känner mig delaktig och betydelsefull.

Om detta, och mycket mer, kommer den här bloggen att handla om. Jag har beslutat mig för att öppna upp mig totalt inför de som är intresserade av vad jag har att berätta, så det kommer att bli inlägg som rör sig mellan högt och lågt, mellan personliga åsikter och övergripande fakta. Golfen kommer givetvis att ha en framskjuten roll här, men det är inte det enda. Det kommer att bli mycket om allt, med andra ord, och förhoppningsvis så lockar jag några av er läsare med det jag har att berätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>